5 Ocak 2017 Perşembe

Canavarlar ( Nether Canavarları)

             
        Minecraft yapı yapmak için mükemmel bir oyun  ancak Notch canavarları eksik etmemiş.

               NETHER CANAVARLARI VE 
                ÖZELLİKLERİ ;


    ZOMBİ DOMUZ ADAM;

    Zombi Domuz Adamlar netherda, 4'lü gruplar halinde ve herhangi bir ışık seviyesinde; dünyada bir nether portalının yanında kolayda 1/2000, normalde 2/2000, zorda 3/2000 ihtimalle ve de bir domuza yıldırım çarptığında canlanırlar. Öldürürseniz 0-1 çürük et, 0-1 altın parçası, %2,5 ihtimalle 1 altın külçesi, %8,5 ihtimalle altın kılıçlarını ve 5 tecrübe düşürür. 10 kalp canı vardır. Ateşe karşı dayanıklılardır. Siz onlara saldırmadığınız sürece size saldırmazlar.

   ALAZ (BLAZE);
   Alazlar 11 veya daha az ışık seviyesinde, nether kalelerinde canlanır. Ayrıca nether kalelerinde yaratıcıları bulunur. Öldürürseniz 0-1 alaz çubuğu ve 10 tecrübe düşürür.. 10 kalp canı vardır. Ateşe karşı dayanıklılardır. Suyla veya kartopu ile temas halinde ve hasar alırlar. Ateş topu fırlatırlar.
  HAYALET (GHAST);

  Herhangi bir ışık seviyesinde netherda canlanır. Öldürürseniz 0-2 barut, 0–1 ghast gözyaşı ve 5 tecrübe düşürür. 5 kalp canı vardır. Ateşe karşı dayanıklılardır. Patlayıcı ateş topu atarlar. 100 blok mesafeden oyuncuya saldırabilir.

 WİTHER İSKELETİ;

 Wither İskeletleri 7 veya daha az ışık seviyesinde, nether kalelerinde iskeletlerin %80'ini oluşturacak şekilde canlanır. Ayrıca Wither Boss kalkan yaptığında normal veya zor modda 3 tane canlanır. Öldürürseniz 0-2 kemik, 0-1 kömür, %8,5 ihtimalle kılıcını, %2,5 ihtimalle kafatasını ve de 5 tecrübe düşürür. 10 canı vardır. Taş kılıçları vardır ve vurduklarında 10 saniyeliğine Solma etkisi verir. Ateşten etkilenmezler.

1 yorum: